Starwars Érdekességek™
Starwars Érdekességek™
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
John Williams
     
Videóim
     
CoD-os videóim
     
Szavazás
Rajzverseny
Részt veszel a rajzversenyen?

Igen
Lehet
Még gondolkodok
Nem tudok rajzolni
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Naptár
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
     
Interjuk
     
Bakik és érdekességek
     
Mellékszererplők
     
Epizódok
     
Animáció

     
Nevek eredete a Starwarsban
     
Kvíz
     
Gépezetek
     
Starwars viccek
     
Szereplők és a stáb
     
Alaprajzok
     
Starwars videók
     
Előzmények

 

                                                           Előzmény
                                                          Coruscant
 
 Ma volt a nap. A nap amikor a 6 diák betöltötte 27. életévét. Nem túl öregek és már elég fiatalok a próbára. Mesterük – akinek a nevét egyik tanítvány sem tudta – a folyosón ment, hogy egyenként elhozza tanítványait a szobákból ahonnan sohasem jöhettek ki.
27 évvel ezelőtt olyan rezgés támadt az Erőben, hogy minden Erőre érzékeny ember érezte azt. A Sith felfigyelt arra, hogy 6 újszülött mintha „beszívta” volna ezt a nagy Erőt. A 6 gyerekből 3 férfi, 3 lány. Mindenki külön fajból származik. Egy Kel’ dor, egy Twi’ lek, egy Zabrak, egy Quarren, egy Rodiai és egy Togruta. Mivel nem tudna ennyi tanítvánnyal bírni ki kell választania melyikük legyen az akinek minden Sith titkot megtanít. Ezért ezen a napon különböző bolygókra küldi őket és ott egy hetet kell eltölteniük. A 6 legveszélyesebb bolygó amit kiválasztott a: Garbak szemétlerakó bolygó, a Geonosis és a Tatooine sivatagbolygók, a Kashyyyk a Wookiek bolygólya, az Endor erdőhold és a Hoth jégvilága. Először kiválasztják, hogy ki melyik bolygóra megy aztán aki túlél ott egy hetet az lesz a győztes.
A Sith mesternek rövidre vágott szakálla volt, kopott szürke köpenyt viselt csuklyáját pedig fejére húzta. Már elmúlt 50 éves mégis szép tartása volt és simán, gyorsan lépkedett az ajtók felé. A tanítványok most először ennyi év után kijöhetnek szobáikból. De nem tudhatják miért. Hamarosan megtudják.
 
 
Miután összeszedte a tanítványokat egy szobába vitte őket. A szobában egy asztal volt két oldalán 3-3 szék az asztalfőn pedig egy. Nem voltak ablakok csak neonnal világítottak. Mindenki leült csak a mester nem.
-         Ti nem vagytok hétköznapiak. Nagyon nagy Erőt birtokoltok és a sors úgy hozta, hogy ezt az Erőt a Sötét oldalon használjátok.
Yuxa Manda: Te nem ismered szüleidet és múltadat. De érzem, hogy félsz, és ez a félelem már elég a Sötét oldalhoz.
Attsa Kohe: Te nem ismered anyádat, apádat megölted majd elveszttetted egyetlen barátodat. Dühös voltál és amikor ez a düh eluralkodott rajtad a Sötét oldalhoz fordultál.
Bedy: Férjedet megölték majd amikor te megölted férjed gyilkosát elítéltek. Pedig te csak igazságot szolgáltattál.
Zotan Gehv: Te sem ismered szüleidet és amikor lerombolták azt a helyet ahol felnőttél öngyilkos akartál lenni. De rájöttél, hogy dühödet használhatod.
Fersa Mabud: Szüleidet eltűntnek nyilvánították, öcsédet pedig elvitték a Jedik téged pedig magadra hagytak. Jogosan gyűlölöd őket.
Dij’ ja Egi: Családodat lemészárolva találtad. Megesküdtél, hogy megkeresed és megölöd őket. Ehhez a Sötét oldalra van szükséged.
Még nem tanítottam meg nektek mindent. És csak egyikőtöknek fogok. És, hogy kiválasszam melyikőtöket: egy hetet kell egy veszélyes bolygón eltölteni és közben egy bizonyos távolságot bejárni.. Aki túléli az nyer.
-         Mi van ha ezt nem akarjuk? Kérdezte Yuxa
-         Meg vannak a „módszereim”! Szerintetek mért nem jöttetek ki a szobátokból ennyi éven keresztül? Pedig ki akartatok jönni.
Erre senki sem tudott válaszolni pedig tényleg mindenki ki akart jönni legalább egyszer. 
Hosszas csend után Zotán kérdezte:
-         Hogyan döntjük el, hogy ki melyik bolygóra megy?
-         A mögöttem lévő képernyő sorsolja ki. Először valamelyikőtök neve jelenik meg aztán a bolygó neve. Ha nincs több kérdés elindítom.
A Sith megnyomott egy gombot mire felül a nevek alul a bolygók nevei kezdtek el villámgyorsan váltakozni. Mindenki felismerte saját nevét. Majd megállt. A név: Attsa Kohe. Pár másodperc múlva megjelent egy bolygó neve: Hoth. A következő név Fersa Mabud bolygólya pedig a Geonosis. Aztán Dij’ ja Egi neve villant fel majd a Garbak bolygó. Azután Bedy neve jelent meg a monitoron és a Tatooine. Ötödikként Zotan Gehv és az Endor. Így egyértelmű, hogy az utolsó név Yuxa Manda bolygólya pedig a Kashyyyk.
-         Rendben! Tudjátok melyik bolygóra mentek. Most fél órát kaptok, hogy összeszedjetek néhány dolgot amit az útra akartok vinni.

Azzal mindenki elindult a szobájába. Közben néhányan beszélgettek. Nem is gondolták, hogy ennyi ideig egymás mellett éltek. Most pedig mindenkinek készülődnie kellett. Ezen a napon megváltozik az életük.

Atty14

 
     
Szavazás
A Sithek bosszúja
Miért szereti a rajongók többsége a III. részt?

Mert jók a szereplők
Mert jó a történet
Mert sok benne a speciális effekt
Aki ezt a részt szereti nem rajongó
Az első három rész egyarán rossz, de szeretik
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Óra
     
Írjatok az oldalról
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Hányan is látogattjuk?
Indulás: 2007-06-07
     
Kulisszatitkok
     
Kimaradt jelenetek
     
A Starwars és az állatok
     
Forgatókönyvek
     
Szavazás
A Sith próba
Ki a kedvenc szereplőd?

A Mester
Attsa Kohe
Fersa Mabud
Dij'ja Egi
Bedy
Zotan Gehv
Yuxa Manda
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Ne lopj!!!

 

   

     
Starwars és más filmek
     
Képek
     
Társoldalak
     
Idővonal
     
Novellám-A Sith próba
     

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints